Ανέβα στο νέο Xciting S 400 και ζήσε την πιο συναρπαστική εμπειρία scooter! Ο σύγχρονος και δυναμικός σχεδιασμός, η σπορ αίσθηση, η μοναδική άνεση και η υψηλή απόδοση με τον εξελιγμένο G5-SC κινητήρα, θα σου χαρίσουν ξεχωριστές στιγμές οδήγησης. Απόλαυσε τεχνολογία στο max με την πλατφόρμα διασύνδεσης Kymco Noodoe που περιλαμβάνει GPS Navigator και δωρεάν χάρτες της Ελλάδας.

Are you feeling Xcited?
Απόλαυσε το Xciting S 400 σε 360°
DEEP SEA BLUE
hr
ο ψηφιακος σου συνεπιβατης
Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πιστό σου σύντροφο!
Η εξελιγμένηπλατφόρμα πολυμέσων Noodoe
θα μετατρέψεικάθε σου διαδρομήσεπραγματική απόλαυση!
arrows
Ανακάλυψε τις 8 λειτουργίες
του Noodoe!
GPS
Φτάσε στον προορισμό σου εύκολα και γρήγορα με το πλέον εξελιγμένο σύστημα πλοήγησης ειδικά σχεδιασμένο για μοτοσυκλέτες με χάρτες της Tom-Tom. Οι χάρτες διατίθενται δωρεάν για τη χώρα διαμονής των κατόχων, ενώ παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πρόσθετων χαρτών για χρήση σε άλλες χώρες.
Ώρα
Διάλεξε από διάφορα σχέδια ρολογιών από το Noodoe Cloud ή σχεδίασε το δικό σου.
Καιρός
Εκτός από τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, το Noodoe παρέχει και πρόγνωση αυτών. Μπορείς να επιλέξεις το σχέδιο που προτιμάς από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσεις το δικό σου.
Smart Compass
Βρες συνεργάτες της Kymco (πχ συνεργεία), βενζινάδικα, καταστήματα, καθώς και άλλα χρήσιμα σημεία που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, αν οδηγείς σε ομάδα, το Noodoe μπορεί να σου δείχνει τη σχετική θέση των μελών της.
Ταχύτητα
Μπορείς να επιλέξεις προτιμώμενο σχέδιο του ταχύμετρου από το Noodoe Cloud ή να σχεδιάσεις το δικό σου.
Ειδοποιήσεις
Το Noodoe μπορεί να εμφανίσει σημαντικές ειδοποιήσεις από το smartphone σου όταν, και μόνον τότε, το scooter σταματήσει. Οι ειδοποιήσεις περιλαμβάνουν Facebook, WhatsApp, αναπάντητες κλήσεις κ.λπ.
Εύρεση του scooter
Το Noodoe καταγράφει την τελευταία θέση στάθμευσης και έτσι μπορεί να σε καθοδηγήσει στο σταθμευμένο σου scooter μέσω σχετικής εφαρμογής.
Φωτισμός καλοσωρίσματος
Εντόπισε το scooter σου σε μεγάλους χώρους στάθμευσης χάρη στο φωτεινό σήμα που σε καθοδηγεί.
Τεχνολογία που συναρπάζει!
motor
G5-SC. Ικανός για όλα!
Στην καρδιά του νέου Xciting S 400 «χτυπάει» ο 400άρης κινητήρας τεχνολογίας G5-SC!
g5
G5-SC. Ικανός για όλα!
 • Περιορισμένες διαστάσεις
 • Χαμηλό βάρος
 • Υψηλές επιδόσεις
 • Μειωμένη κατανάλωση
Η υψηλότερη απόδοση
στα 400 κυβικά
 • Ισχύς: 26,5 kW (36,04 ps) / 7.500 rpm
 • Pοπή: 38,4 Nm / 6000 rpm
 • Απρόσκοπτη και ομαλή απόδοση
 • Άμεση απόκριση και επιτάχυνση
 • Στιγμιαία ισχυρή επιτάχυνση σε υψηλές
  ταχύτητες

blue
Σταθερότητα
και δυναμική απόδοση
 • Νέο πλαίσιο με διαφορετική γεωμετρία
 • Καλύτερη κατανομή βάρους 44%-56%
  εμπρός/πίσω
 • Νέα βάση ανάρτησης του κινητήρα για
  καλύτερη αίσθηση και άνεση
 • Βελτιωμένες αναρτήσεις για κορυφαία
  δυναμικά χαρακτηριστικά

Xciting εξοπλισμός για Xciting εξορμήσεις!
1
Ασφάλεια με φώτα ημέρας DRL (Daytime Running Light)
Τα φώτα ημέρας είναι μόνιμα αναμμένα και κάνουν το scooter πιο ορατό σε έντονη ηλιοφάνεια, ενώ στο σκοτάδι μειώνουν την έντασή τους και δυναμώνουν την ένταση του προβολέα. Ο προβολέας είναι εξ ολοκλήρου LED με σχεδίαση που συμβάλλει στη δυναμική και επιθετική εικόνα του Xciting S 400.
Ανεμοθώρακας εύκολα ρυθμιζόμενος σε 5 θέσεις
Ο ανεμοθώρακας του νέου Xciting S καλύπτει όλους σχεδόν τους σωματότυπους των αναβατών του. Είναι ρυθμιζόμενος σε πέντε (5) θέσεις, ενώ η ρύθμισή γίνεται εύκολα από τον αναβάτη χωρίς την χρήση εργαλείων.
2
3
Τιμόνι σχήματος V
Το νέο τιμόνι σχήματος V έχει επανασχεδιαστεί για καλύτερη αναγνωσιμότητα του πίνακα οργάνων κατά την οδήγηση και προσφέρει καλύτερη εργονομία, ευκολία, άνεση και απόλυτο έλεγχο του scooter στον αναβάτη.
Επιθετικά πίσω φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED
Τα νέα πίσω φώτα τεχνολογίας LED στα πρότυπα του ΑK 550, δένουν αρμονικά με τη δυναμική σχεδίαση του οχήματος. Παράλληλα, είναι αρκετά πιο φωτεινά σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, παρέχοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στον αναβάτη.
4
5
Άνετη διαιρούμενη σέλα 2 επιπέδων
Το εμπρόσθιο άκρο του καθίσματος έχει ειδικό κωνικό σχεδιασμό, ώστε να επιτρέπει την εύκολη τοποθέτηση των ποδιών του αναβάτη στο έδαφος, βολεύοντας με τον τρόπο αυτό τους αναβάτες με μικρότερο ύψος. Η πλάτη του καθίσματος παρέχει καλύτερη στήριξη και περισσότερη άνεση στον αναβάτη ενώ παράλληλα είναι τοποθετημένη σε τέτοια θέση ώστε να εμποδίζει τη μετακίνηση του συνεπιβάτη στα δυνατά φρεναρίσματα. Η θέση του συνεπιβάτη έχει επανασχεδιαστεί έτσι ώστε να κάθεται αρκετά χαμηλά κοντά στο ύψος του οδηγού, προφέροντας καλύτερη κατανομή των μαζών του scooter, όταν υπάρχει συνεπιβάτης.
Η σέλα ανοίγει με δύο τρόπους:
 • Ηλεκτρικά πιέζοντας το κουμπί που βρίσκεται στον αριστερό διακόπτη του τιμονιού
 • Μηχανικά από τον κεντρικό διακόπτη
Ντουλαπάκια κάτω από το τιμόνι με ηλεκτρικό κλείδωμα
Τα ντουλαπάκια κλειδώνουν αυτόματα με ηλεκτρικό μηχανισμό όταν κλειδώνει το τιμόνι του scooter από τον κεντρικό διακόπτη, και ξεκλειδώνουν όταν ο αναβάτης στρέψει το διακόπτη στη θέση λειτουργιάς (ΟΝ).
6
7
Ο ιδανικός σου σύντροφος πάντα & παντού
Απόλαυσε μία Xciting multimedia εμπειρία με τον εξελιγμένο πίνακα οργάνων, με οθόνη TFT και λογισμικό διασύνδεσης με smartphone (Kymco Noodoe) που περιλαμβάνει GPS Navigator, ρολόι, πυξίδα, ειδοποιήσεις, πρόγνωση καιρού και πολλά ακόμα.
Δες αναλυτικά τον πίνακα
των τεχνικών χαρακτηριστικών
ηρθε η ωρα
να γινει δικο σου!
hr
Απόκτησέ το με
6.695