φόρτωση video
play_arrow pause volume_up
Kymco AK 550
Το AK 550 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, σε μια νέα κατηγορία στο κόσμο των scooter! Μια κατηγορία που στην Kymco ονομάσαμε «Super Touring»! Δημιουργήθηκε για να συνδυάσει την άνεση και την ευκολία ενός scooter, με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και την υψηλή απόδοση μιας Sport μοτοσυκλέτας! Τον πρώτο λόγο έχει η καινοτομία και υψηλή τεχνολογία, για να υπηρετήσει το lifestyle μαζί με τις επιδόσεις. Η πολυτέλεια βρίσκεται δίπλα στην πρακτικότητα, ενώ η άνεση και ευκολία στον χειρισμό αποτελούν σημεία που ο αναβάτης θα νοιώσει από την πρώτη στιγμή που θα το οδηγήσει. Η τέλεια αρμονία είναι πάντα εκεί, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία οδήγησης.

  Το 1ο Διασυνδεδεμένο (iOV-internet of vehicles) Scooter στον κόσμο με το σύστημα Noodoe

  Noodoe

  Μία εμπειρία διασύνδεσης του scooter, που σας κρατά σε επαφή με τα πάντα. Μέσω της ειδικής εφαρμογής για Smartphone, σας δίνει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες (πρόγνωση καιρού, έξυπνη πυξίδα, βρες το scooter μου κλπ) καθώς και σε χρήσιμες ενημερώσεις (νέα, αναπάντητες κλήσεις, social media κλπ). Έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της μετακίνησης που ξέρατε μέχρι σήμερα.

  Το πρώτο διασυνδεδεμένο scooter στον κόσμο με το σύστημα Noodoe

  Χαμηλό βάρος με άριστη κατανομή 50:50 εμπρός-πίσω.

  centre de gravité à 50%

  Ολοκληρωμένη ελαφριά κατασκευή με τη χαμηλότερη αναλογία κιλών ανά ίππο στην κατηγορία (4,3 Kg/hp). Όλα τα μέρη του έχουν σχεδιαστεί με στόχο να επιτευχθεί η μέγιστη αντοχή με το ελάχιστο βάρος. Αποτέλεσμα είναι η ιδανική κατανομή βάρους του οχήματος 50:50 ανάμεσα στο μπροστινό και στο πίσω μέρος. Συγχρόνως, το χαμηλό κέντρο βάρους (το Ak550 έχει το χαμηλότερο κέντρο βάρους στην κατηγορία) συμβάλει στην εξαιρετική δυνατότητα χειρισμού του κάτω απ’ όλες τις συνθήκες.

  Ελαφρύ και άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου

  Une conception optimisée

  Το ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο παρέχει την απαραίτητη ακαμψία για σπορ οδήγηση ενώ οι χυτές ζάντες αλουμινίου μειώνουν σημαντικά το μη αναρτώμενο βάρος.

  Οριζόντια πίσω ανάρτηση και ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι

  Suspension arrière à bras oscillant
  Suspension arrière à bras oscillant
  Suspension arrière à bras oscillant

  Η τεχνολογία της πίσω ανάρτησης του ΑΚ 550 διαχωρίζει το βάρος του κινητήρα από αυτό της μετάδοσης μειώνοντας έτσι το μη αναρτώμενο βάρος της. Σε συνδυασμό με το ανεστραμμένο μπροστινό πιρούνι των 41 χιλ, η ανάρτηση του Αk 550 φροντίζει να διατηρεί τη συνεχή επαφή των τροχών με την άσφαλτο.

  Ισχυρός δικύλινδρος κινητήρας 550 κ.ε.

  Un puissant moteur bicylindre 550 cm3
  Un puissant moteur bicylindre 550 cm3
  Un puissant moteur bicylindre 550 cm3

  Νέος δικύλινδρος, 8-βάλβιδος, υγρόψυκτος κινητήρας 550 κυβικών, με δύο επί κεφαλής εκκεντροφόρους, ομαλής λειτουργίας και άμεσης απόκρισης. Η απόδοση των 39,3Kw (53,5 ίπποι) προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση και τελική ταχύτητα ενώ είναι ρυθμισμένος να αποδίδει ιδανικά σε κάθε χρήση και σε όλο το εύρος των στροφών λειτουργίας του.

  Συναρπαστικός ήχος

  Une conception optimisée

  Ακούστε τον ήχο του Ak 550 :

  Ο ήχος του δικύλινδρου κινητήρα είναι συναρπαστικός και υποδεικνύει την ξεχωριστή προσωπικότητά του Ak 550. H εξάτμιση, προσεκτικά σχεδιασμένη προσδίδει δυναμισμό και απαράμιλλο πάθος.

  Στρόφαλος 270°

  Στρόφαλος 270°

  Cross plane διάταξη του στροφάλου στις 270 μοίρες και οι ειδικής σχεδίασης αντικραδασμικοί άξονες ευνοούν την ιδανική ροή του λιπαντικού, μειώνουν τη θερμοκρασία και αυξάνουν την συνολική απόδοση του κινητήρα. Τα έμβολα κινούνται αντίθετα μειώνοντας αποτελεσματικά τους κραδασμούς του κινητήρα και την απώλεια δύναμης από το φαινόμενο της “άντλησης αερίων” (Pumping Loss)

  Άριστο ύψος σέλας

  Άριστο ύψος σέλας

  Το ύψος της σέλας του ΑΚ550 είναι ειδικά μελετημένο προκειμένου να εξυπηρετεί αναβάτες κάθε σωματότυπου. Χαμηλότερο συνολικά κέντρο βάρους και ευκολία στην επαφή των κάτω άκρων του αναβάτη με το έδαφος είναι παράγοντες που συμβάλλουν στην ευχρηστία και στην ευκολία οδήγησης, ειδικά στην κίνηση σε αστικό περιβάλλον με έντονο κυκλοφοριακό.

  Εντυπωσιακό φρενάρισμα

  Εντυπωσιακό φρενάρισμα

  Φρένα προδιαγραφών σπορ μοτοσυκλέτας, ακτινικές 4-πίστονες δαγκάνες BREMBO με 2 πλευστούς κυματιστούς δίσκους 270χιλ μπροστά και μονό κυματιστό δίσκο 260χιλ πίσω, ικανά να παρέχουν εξαιρετική δύναμη πέδησης όταν και όπου αυτό απαιτείται.

  Εξελιγμένο σύστημα ABS της BOSCH

  Εξελιγμένο σύστημα ABS της BOSCH

  Το Αk 550 έρχεται εξοπλισμένο με το εξελιγμένο δικάναλο σύστημα ABS 9.1 της Bosch, για καλύτερη σταθερότητα και μείωση των αποστάσεων πέδησης. Το κορυφαίο αυτό σύστημα αντιδρά πολύ γρήγορα σε περίπτωση φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης και είναι το ελαφρύτερο που έχει κατασκευαστεί ποτέ.

  Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού

  Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού

  Προβολείς και φωτιστικά σώματα LED

  Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού

   

  Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού
  Υψηλό επίπεδο εξοπλισμού
  Εξελιγμένα όργανα TFT. Παρέχουν πλήρη πληροφόρηση και με δυνατότητα προσωπικής προσαρμογής των ενδείξεων στην κεντρική οθόνη.
  Χώρος αποθήκευσης για 2 κράνη

  Χώρος αποθήκευσης για 2 κράνη. Full Face + Urban Jet

  Πρακτικό άνοιγμα σέλας από μπροστά

  Πρακτικό άνοιγμα σέλας από μπροστά

  Ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού

  Ρυθμιζόμενη πλάτη οδηγού

  Πρακτική θέση ανεφοδιασμού

  Πρακτική θέση ανεφοδιασμού

  Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί keyless go

  Σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί "keyless go"

  Επιλογή λειτουργίας ισχύος του κινητήρα

  Επιλογή λειτουργίας ισχύος του κινητήρα. Εκτός από την κανονική ρύθμιση "SPORT", η λειτουργία " Rain" παρέχει στον αναβάτη ηπιότερη απόδοση ισχύος και πιο ομαλή απόκριση του γκαζιού, απαραίτητο για χρήση σε οδοστρώματα με χαμηλή πρόσφυση και στη βροχή.

  Θερμαινόμενα γκριπ και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου

  Θερμαινόμενα γκριπ και ρυθμιζόμενες μανέτες φρένου

  Πρακτικοί χώροι αποθήκευσης

  Πρακτικοί χώροι αποθήκευσης

  Ο κατάλογος του στάνταρ εξοπλισμού δεν σταματά εδώ. Ρυθμιζόμενος ανεμοθώρακας, σύστημα ένδειξης πίεσης ελαστικών TPM, θύρα USB για φόρτιση κινητού, αναδιπλούμενοι καθρέφτες, είναι μερικά από αυτά που προσφέρονται στον ιδιοκτήτη ενός Αk 550.
  ^