ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ FUCHS

header

H FUCHS PETROLUB SE είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία λιπαντικών παγκοσμίως.

Ο όμιλος αποτελείται από 55 εταιρείες και 34 εργοστάσια παραγωγής. Τροφοδοτεί την παγκόσμια αγορά με κορυφαία προϊόντα λιπαντικών και φροντίδας και στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται βιομηχανίες αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, αεροσκαφών, αεροδιαστημικής, ορυχείων, υαλουργίας, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και τροφίμων.

 

Με τεράστια εμπειρία σε πολλούς βιομηχανικούς κλάδους, ο όμιλος FUCHS υπερηφανεύεται για την παραγωγή  εξαιρετικά ποιοτικών προϊόντων που εξελίσσονται μέσα από συνεχή έρευνα και ανάπτυξη σύγχρονων τεχνολογιών, παρέχοντας λύσεις σε όλους τους τομείς της αγοράς λιπαντικών που δραστηριοποιείται.

 

map

Έχει αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό τμήμα έρευνας και εξέλιξης (R&D) στελεχωμένο με περισσότερους από 400 χημικούς, μηχανικούς και ειδικούς που εργάζονται σε περισσότερα από 40 εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

labratory

Τα εργαστήρια αυτά διαθέτουν εξοπλισμό τελευταίας λέξης της τεχνολογίας.

Η FUCHS είναι ο επιλεγμένος συνεργάτης-προμηθευτής λιπαντικών για παγκόσμιες μάρκες παραγωγής οχημάτων όπως η Audi, η Mercedes Benz, η BMW, η VW, η Rolls Royce, η Toyota, η Jaguar Land Rover, η Honda,η Kawasaki, η Aprillia και άλλες.

Σαν ένας προμηθευτής πρώτης τοποθέτησης (ΟΕΜ) στη βιομηχανία οχημάτων έχει συνεχή επαφή με τους κατασκευαστές, τους προμηθευτές εξαρτημάτων και άλλους φορείς της βιομηχανίας, διατηρώντας έτσι τεχνικά πλεονεκτήματα βρισκόμενη στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας των λιπαντικών

old2

Το 1996 ό όμιλος FUCHS εξαγοράζει τη Silkolene (ίδρυση το 1908) δημιουργώντας έτσι τη θυγατρική FUCHS Lubricants (UK).

 

Η FUCHS UK  τροφοδοτεί παγκοσμίως  τον όμιλο με τα λιπαντικά μοτοσυκλέτας  SILKOLENE.

 

Με περισσότερα από 100 χρόνια γνώσης και εμπειρίας, η SILKOLENE έχει εξελιχτεί σε μία ηγετική μάρκα λιπαντικών, αφιερωμένη σήμερα 100% στα λιπαντικά μοτοσικλέτας. Τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 55 χώρες παγκοσμίως.

 

 

Τα τελευταία χρόνια εφαρμόζετε ένα εκτενές  πρόγραμμα ανάπτυξης νέων λιπαντικών. Η συνεχής έρευνα οδήγησε στη δημιουργία καινοτόμων χημικών συνθέσεων και προσθέτων νέας τεχνολογίας εξελιγμένα ειδικά για τα λιπαντικά μοτοσυκλετών.

 

Οι άριστοι τύποι βασικών λιπαντικών που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τα πρόσθετα αυτά έχουν σας αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση των επιθυμητών αποδόσεων κάθε λιπαντικού και τη βέλτιστη τροποποίηση των συντελεστών τριβής. Παράλληλα, χρησιμοποιούνται εξαιρετικά σταθεροί τροποποιητές ιξώδους για επίτευξη χαμηλής διάτμησης.

 

Τα SILKOLENE υπερκαλύπτουν τα πρότυπα JASO MA2, που αναπτύχθηκαν ειδικά από τη βιομηχανία μοτοσικλέτας.

 

Δείτε τα προϊόντα της SILKOLENE πατώντας εδώ

footer