Το KYMCO σου χρειάζεται service; Κάτι νέο σε περιμένει!

Αλλη μια ευχάριστη έκπληξη μέσα στο 2013 από την KYMCO, περίμενε τους ιδιοκτήτες των scooter, ATV και των μοτοσυκλετών της γνωστής εταιρίας από 1 Σεπτεμβρίου.

 

9

 

Πρόκειται για την έναρξη της λειτουργίας του νέου εξειδικευμένου συνεργείου της αντιπροσωπείας.

Λίγα μόλις μέτρα από την έκθεση και τα κεντρικά γραφεία της Moto Τrend στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας (στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας), ένα υπερσύγχρονο εξειδικευμένο συνεργείο, σας περιμένει για τα προκαθορισμένα service αλλά και για οποιαδήποτε άλλη επισκευή.

Φυσικά, ο κατάλογος των υπηρεσιών δεν σταματάει εδώ, μιας και η εταιρία θέλει να ανεβάσει ψηλά τον πήχη της ποιότητας και των υπηρεσιών after sales προς το κοινό της.
Έτσι, στο συγκεκριμένο σημείο – πέρα από προγραμματισμένα service και τοποθετήσεις αξεσουάρ – μπορείτε να ασχοληθείτε και με… τα κάτω άκρα της μοτοσυκλέτας σας, μιας και υπάρχει ειδικό τμήμα ελαστικών.
Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε υπηρεσίες ζυγοστάθμισης αλλά και αγοράς ελαστικών όλων των κατασκευαστών, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

Ο εξοπλισμός του συνεργείου είναι τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτοντας διαγνωστικές μονάδες, αναλυτές καυσαερίων, μηχάνημα ζυγοστάθμισης και πλήρη σειρά ειδικών εργαλείων για την σωστή συντήρηση του αγαπημένου σας οχήματος σύμφωνα με τα υψηλά standards της εταιρίας.

Υπάρχει ειδικό τμήμα οχημάτων ATV και δυνατότητα quick service για αλλαγές λιπαντικών.

Σημειώστε τέλος, ότι για μακρόχρονη παραμονή στο συνεργείο, έχετε την δυνατότητα της υπηρεσίας οχημάτων αντικατάστασης, πράγμα που σημαίνει ακόμη πιο σύγχρονη αντίληψη στην συνολική εξυπηρέτηση του πελάτη.

Για πληροφορίες και ραντεβού: Moto Trend SA, Μαιάνδρου 77, Νέα Φιλαδέλφεια – Τηλ.: 210 25 85 991 – Email: service@kymco.gr