Το καλύτερο νέο για “αναβάτες” που το λέει η καρδιά τους!!

H σχεδίαση του K-XCT ξεκίνησε με βάση την έρευνα που έκανε η Kymco στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, η οποία έδειξε την τάση των σύγχρονων αναβατών για σκούτερ με sportχαρακτήρα, κόμπακτ διαστάσεις και περισσότερο δυναμική εμφάνιση, τόσο για αστική όσο και για περιαστική χρήση.

 

Ουσιαστικά την ανάγκη για ένα δίτροχο roadster την οποία η εταιρεία υλοποίησε με το Κ-XCT 300i.
.
Όσοι το οδήγησαν τον τελευταίο χρόνο, έκριναν ότι πρόκειται για ένα ξεχωριστό scooter, με συμπαγείς διαστάσεις, άκαμπτο πλαίσιο, φρένα με συμπεριφορά μοτοσυκλέτας και συναρμογή υλικών που ξεφεύγει. Είδαν επίσης ότι είναι ότι το ταχύτερο κυκλοφορεί σε scooter 300 κυβικών με πολλή ροπή και ακόμα περισσότερο γκάζι, χάρη στον εξελιγμένο κινητήρα της KYMCO γενιάς G5.  Ένα σύγχρονο δίτροχο που συγκινεί τους «πραγματικούς» αναβάτες.
.
Η σημασία στις λεπτομέρειες και ηπροσεγμένη δουλειά των μηχανικών της KYMCO, είναι άμεσα αντιληπτά όπου και να κοιτάξεις το K-XCT.
Ακόμα πιο ασφαλές
Αυτό που έλειπε για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό αναβάτη ήταν το ABS.
Έτσι στην νέα έκδοση του, το τελευταίας γενιάς σύστημα ABS της Boschυπόσχεται  ένα ακόμα πιο ασφαλές φρενάρισμα, με τη λειτουργία του να χαρακτηρίζεται απόλυτα γραμμική και προοδευτική.
Το K-XTC φρενάρει με κυματιστούς δίσκους (τύπου μαργαρίτα), με δαγκάνα τριών εμβόλων μπροστά και δύο πίσω, χρησιμοποιώντας σωληνάκια υψηλής πιέσεως νέας τεχνολογίας, σε συνδυασμό πλέον με το ABSεφόσον το επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής.
Με λίγα λόγια, το καλό έγινε ακόμα καλύτερο, το ασφαλές ακόμα ασφαλέστερο.
.
G5 = Γκάζι
Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος 299 κυβικών τεχνολογίας G5, ο οποίος για την περίπτωση έχει δεχθεί αλλαγές στη χαρτογράφηση, στη ροή καυσίμου αλλά και στο τελείως νέο σώμα ψεκασμού της Keihin. Αποδίδει 28,0 ίππους στις 7.750 σ.α.λ. και 29,0 Nm ροπής στις 6.500, νούμερα που σε συνδυασμό με το χαμηλότερο βάρος στην κατηγορία προσφέρουν στο K-XCTασυναγώνιστες επιδόσεις.
Και όλα αυτά με αυξημένη οικονομία καυσίμου, καλύτερη απόκριση στο γκάζι, περισσότερη ροπή και καλύτερη απόδοση και λειτουργία στις χαμηλές στροφές. 
.
Το νέο K-XCT 300ABS είναι ετοιμοπαράδοτο και διατίθεται σε τρεις μοντέρνους ματ χρωματισμούς: Diesel Black MattGhost White MattRoyal Blue Matt.
Η τιμή του στα 4.620(πλέον ενδεικτικό Τ.Τ. 174,79 €) και δίνεται η δυνατότητα 12μηνης άτοκης εξόφλησης με κάρτα ή με προκαταβολή από 0% και έως 72 μήνες εξόφληση.