Σημαντική επιβράβευση για την KYMCO!

Ξεπερνώντας σε πολλά επίπεδα τον ανταγωνισμό, η Kymco δημιούργησε μια σειρά κορυφαίων προϊόντων, αλλά και ένα άρτια οργανωμένο και εκπαιδευμένο δίκτυο σε ολόκληρο τον πλανήτη, με αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο να καθιερώνεται όλο και περισσότερο στη συνείδηση του καταναλωτή σαν μια εταιρία που τον σέβεται και τον υποστηρίζει σε κάθε του ανάγκη.

Οι επιτυχίες της Kymco δεν άφησαν ασυγκίνητη την κυβέρνηση της Ταϊβάν.
Στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της χώρας, το Υπουργείο Οικονομικών απένειμε σε μια επίσημη τελετή, βραβεία αναγνώρισης σε μεγάλες τοπικές εταιρίες που τιμούν τη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ανάμεσα σε 498 εταιρίες διεθνούς εμβέλειας, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται γνωστά brands  όπως οι Acer, HTC, Garmin, Giant, Asus, Transcend κ.α., η Kymco ήταν η μοναδική με αντικείμενο τα μηχανοκίνητα δίτροχα και τετράτροχα που κατάφερε να διακριθεί και να αποσπάσει την υψηλότερη κυβερνητική τιμή.
Το γεγονός δεν είναι καθόλου τυχαίο, αν λάβει κανείς υπόψη του ότι η εταιρία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο στην τοπική αγορά και τις υψηλότερες  εξαγωγές σε scooter, moped, ATV, κινητήρες, γεννήτριες και χρηστικά οχήματα (Utility) από κάθε άλλη αντίστοιχη.

Κατέχοντας την 1η θέση στις πωλήσεις στην Ταϊβάν για 10 συνεχή χρόνια η Kymco κατέριψε φέτος κάθε προηγούμενο ρεκόρ με μερίδιο 43% και κατέκτησε ένα ακόμα σημαντικό βραβείο στην ιστορία της.

Το βραβείο της κυβέρνησης παρέλαβε ο Πρόεδρος της Kymco
κ. Wang, από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της χώρας, δεσμευόμενος μέσα από τη σύντομη ομιλία του για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον, με ακόμα πιο ανταγωνιστικά προϊόντα και παροχές, πάντα βασισμένα στην αρχή της ιδανικής κάλυψης των αναγκών  κάθε καταναλωτή.

Επιπρόσθετα, ήρθε μια ακόμη επιβράβευση από τα περιοδικά ειδικού τύπου της Γαλλίας, που ανακήρυξαν την Kymco σαν την «Ιδανική Εταιρία» (Ideal Brand)!