Νέο PEOPLE GTi 300. Το πιο δυνατό 300αρι!

H τρίτη γενιά της σειράς People, best seller στις διεθνείς αγορές τα τελευταία 10 χρόνια, είναι δημιούργημα του κέντρου σχεδιασμού και R&D της Kymco στην Ιταλία και δεν ακολουθεί την πεπατημένη, δηλαδή να βασίζεται στην προηγούμενη, καθόσον πρόκειται για ένα 100% νέο μοντέλο!

30

Η μόδα των κινητήρων 300ccσε scooter με τροχούς 16 ιντσών βρίσκει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο εντελώς νέο People GTi 300 με τους άπλετους χώρους και τα δυναμικά χαρακτηριστικά.

Το νέο People GTi 300 είναι εξοπλισμένο με τον υπερσύγχρονο κινητήρα τεχνολογίας “G5″ (υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος, με 1 ΕΕΚ, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό EFI και στρόφαλο τριγωνικής μορφής με διπλά αντικραδασμικά αντίβαρα), με την κορυφαία στην κατηγορία ιπποδύναμη των 28,8 ίππων!!

Νέο ενισχυμένο πλαίσιο, νέα ανάρτηση, μελετημένη αεροδυναμική και σύγχρονη σχεδίαση συνθέτουν ένα πραγματικό όπλο για κυκλοφορία εντός και εκτός πόλης. Η σχεδίαση και κατασκευή του πλαίσιου «χωροδικτύωμα» έχει εξαλείψει παντελώς το φαινόμενο των ταλαντώσεων (χαρακτηριστικό των scooter), προσφέροντας στιβαρότητα και σταθερότητα ακόμα και σε ταχύτητες άνω των 130 χλμ/ώρα!

Εντυπωσιακές είναι και οι προδιαγραφές στα φρένα, που απαρτίζονται από δύο ευμεγέθη δισκόφρενα με τριπίστονη(!) πλευστή δαγκάνα μπροστά και διπίστονη πίσω, αμφότερα εξοπλισμένα με σωληνάκια υψηλής πιέσεως

Πρωτοποριακή σχεδίαση και εφαρμογή θα συναντήσουμε και στον πίνακα οργάνων με τις τρεις(!) ψηφιακές οθόνες και το αναλογικό ταχύμετρο!

Στα ύψη και η χρηστικότητα, με την τοποθέτηση ενός top case 38 λίτρων, κάτι απαραίτητο σε ένα scooter με μεγάλους τροχούς, όπου ο χώρος κάτω από τη σέλα αναγκαστικά περιορίζεται.

Aμεσα κοντά μας
Η διάθεση του νέου People GTi 300 έχει ήδη ξεκινήσει, με το μοντέλο να διατίθεται σε δύο εκδόσεις:

1. People GTi 300 και
2. People GTi 300 Top Case, με στάνταρ εργοστασιακή βαλίτσα στο χρώμα του αμαξώματος

Οι τιμή του έχει καθοριστεί στα 3.995 Ευρώ και επιπλέον 100 Ευρώ για την έκδοση “Top Case”, πλέον τέλος ταξινόμησης.

Οι τιμές αυτές αποτελούν τιμές γνωριμίας και έχει υπολογιστεί σε αυτές έκπτωση 300 Ευρώ από τις τιμές που θα ισχύσουν μετά τις 31 Αυγούστου 2010

Το People GTi 300 είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα:

Λευκό, Μαύρο και Ασημί

H απόκτησή του νέου People, όπως και κάθε μοντέλου της Kymco, είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με επιδοτούμενο διακανονισμό για 18 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.