Νέο Kymco Agility City 200i TOP CASE.

Για το 2010 η Kymco προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση για μετακίνηση στην πόλη, εξοπλίζοντας το best seller της Ελληνικής αγοράς Αgility City με μεγαλύτερο και ισχυρότερο κινητήρα με σύστημα ηλεκτρονικού ψεκασμού (injection), χωρίς να θυσιάσει ούτε ένα από τα χαρακτηριστικά που το έχουν καταστήσει ιδανική επιλογή ευχρηστίας, αξιοπιστίας και οικονομίας!

Το στάνταρ βαλιτσάκι των 35 λίτρων, που είναι βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα, το επίπεδο πάτωμα, το άγγιστρο ανάρτησης αντικειμένων κάτω από το τιμόνι και η ύπαρξη δύο σταντ, κεντρικού και πλάγιου, χαρίζουν στο νέο Agility City 200i τα χαρακτηριστικά που το εκτινάσσουν στην κορυφή της χρηστικότητας.

Ο νέος κινητήρας αποδίδει σχεδόν 12 ίππους & 12 Nmροπής, υπερκαλύπτοντας τις πλέον αυστηρές Ευρωπαικές προδιαγραφές (Euro 3). Είναι ρυθμισμένος με τρόπο που να αποδίδει τη δύναμή του γραμμικά και μεστά από τις πολύ χαμηλές στροφές, προσφέροντας κορυφαία απόδοση στις επιταχύνσεις, ιδιαίτερα στις εν κινήσει (ρεπρίζ), ενώ η τροφοδοσία με ψεκασμό συμβάλει στη μείωση της κατανάλωσης

Το Agility City 200i διαθέτει αλουμινένιες ζάντες 16″, δισκόφρενα μπροστά και πίσω, ενισχυμένο πλαίσιο και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Στον στάνταρ εξοπλισμό θα δούμε επιπρόσθετα φυμέ ζελατινάκι, διχρωμίες στα πλαστικά, σχάρα που λειτουργεί και σαν χειρολαβή συνεπιβάτη, παροχή ρεύματος 12V και ειδική θέση για κινητό και άλλα μικροαντικείμενα!

Διατίθεται άμεσα σε τρεις χρωματισμούς, μαύρο, λευκό και γκρι (μολυβί).

31.3 31.2 31.1

H απόκτησή του είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με επιδοτούμενο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες

ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Καλύπτεται, όπως κάθε προϊόν της Kymco, από δύο χρόνια ολική εγγύηση και ένα πλήρες δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα.