Νέες αφίξεις!

Ο καταιγισμός νέων μοντέλων από την Kymco συνεχίζεται με δύο άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα!

Movie S 150i

Ένα από τα μοντέλα που καθιέρωσαν την KYMCO στην Ευρωπαική αγορά είναι και το Movie.

Στο νέο Movie τα πάντα έχουν αλλάξει, από κινητήρα και πλαίσιο μέχρι εμφάνιση, εξοπλισμό, φρένα (δισκόφρενα μπροστά – πίσω) και ανάρτηση με διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Σύγχρονο αισθητικά και λειτουργικά, με διπλό προβολέα αλογόνου, φανάρια τεχνολογίας LED και πλήρη πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο και ψηφιακές ενδείξεις, απευθύνεται σε όσους θέλουν μεν scooter πόλης αλλά αναζητούν κάτι ξεχωριστό που να ξεφεύγει από τα στάνταρ της κατηγορίας. O τετράχρονος κινητήρας του διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό, αποδίδει 14 ίππους και καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 3.

Like 50

Σχεδιασμένο από τον Ιταλό σχεδιαστή Massimo Zaniboni αποτελεί μια φρέσκια πρόταση με ρετρό χαρακτηριστικά.

Tο ολοκαίνουργο Like είναι ένα πρακτικό scooter για αστική μετακίνηση, με αλουμινένιους τροχούς διαμέτρου 12″, δύο δισκόφρενα και ιδιαίτερα χαμηλό ύψος σέλας, σχεδιασμένο για εύκολη χρήση και προσφέροντας πρακτικές λύσεις. Οι άνετοι αποθηκευτικοί χώροι κάτω από τη σέλα, μπορούν να αυξηθούν δραματικά χάρη στο στάνταρ top case βαλιτσάκι, ενώ στην χρηστικότητα του συνόλου συμβάλει τα μέγιστα το επίπεδο πάτωμα στα πόδια του αναβάτη και το μεγάλης χωρητικότητας ντουλαπάκι στη ποδιά με παροχή ρεύματος 12V για φόρτιση κινητού. Ο τετράχρονος κινητήρας του αποδίδει 4 ίππους και υπερκαλύπτει τις πλέον αυστηρές Ευρωπαικές προδιαγραφές θορύβου και ρύπων.
H απόκτησή τους είναι απόλυτα εφικτή μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν εξόφληση με επιδοτούμενο διακανονισμό μέχρι 15 μήνες ή 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.