Λίγο πριν το Μιλάνο.

Μια ανάσα πριν τη διεθνή έκθεση μοτοσυκλέτας στο Μιλάνο και η Kymco έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για τα μοντέλα που θα παρουσιάσει, κρατώντας φυσικά και κάποιους «άσους» στο μανίκι της!
Τα μοντέλα της εταιρίας για το 2010 ακολουθούν το πνεύμα της εταιρίας για ενίσχυση του Ευρωπαϊκής υπόστασης προσώπου της. Εμπνευσμένα στο κέντρο σχεδιασμού που έχει στήσει η Kymco στην Ιταλία, διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές για εμπορική επιτυχία στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης.

People GT 300i

H μόδα των κινητήρων 300 κ.εκ. σε scooter με τροχούς 16 ιντσών βρίσκει την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο εντελώς νέο People GT με τους άπλετους χώρους και τα δυναμικά χαρακτηριστικά.
Θα είναι εξοπλισμένο με τον υπερσύγχρονο κινητήρα τεχνολογίας “G5″, που χρησιμοποιήθηκε και στο Downtown 300i, με την κορυφαία στην κατηγορία ιπποδύναμη (άνω των 30 ίππων)!
Νέο ενισχυμένο πλαίσιο, νέα ανάρτηση, μελετημένη αεροδυναμική και σύγχρονη σχεδίαση συνθέτουν το απόλυτο μέσο για κυκλοφορία στο κλεινόν άστυ.


DownTown 300i ABS

To νέο πολυτελές scooter της εταιρίας, τώρα ακόμα πιο ασφαλές με την τοποθέτηση συστήματος ABS τελευταίας γενιάς.
Σχεδιασμένο από τον Ιταλό Massimo Zaniboni, το DownTown είναι τελείως νέο, αρχής γενομένης από την εμφάνιση, την ανάρτηση, το πλαίσιο, τα όργανα, τη θέση οδήγησης, το μειωμένο κατά 23 ολόκληρα κιλά βάρος και συνέχειας δοθείσης με τον 100% νέο υγρόψυκτο τετραβάλβιδο κινητήρα “G5″ των 32,8 ίππων!
DownTown 200i

Εμπλουτισμός της γκάμας με μια έκδοση 200 κ.εκ., μετά τις αντίστοιχες 125–300.
Κινητήρια δύναμη ένα νέο υγρόψυκτο μηχανικό σύνολο τεχνολογίας “G5″, χωρητικότητας 205 κ.εκ. και απόδοσης 20,4 ίππων!
Μέχρι σήμερα, αντίστοιχη ιπποδύναμη διέθεταν μόνο τα scooter των 250 κ.εκ.!

Like 200i

Σχεδιασμένο και αυτό από τον Ιταλό σχεδιαστή Massimo Zaniboni αποτελεί μια φρέσκια πρόταση με ρετρό χαρακτηριστικά.
Τις εκδόσεις των 50 και 125 κυβικών που παρουσιάστηκαν πρόσφατα έρχεται να συμπληρώσει η έκδοση των 200 κυβικών με ψεκασμό.
Αναμένεται πρίν το τέλος του 2009 στην Ελλάδα.

Το ολοκαίνουργο Like είναι ένα πρακτικό scooter για αστική μετακίνηση, με αλουμινένιους τροχούς διαμέτρου 12″, δύο δισκόφρενα, διπλά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ιδιαίτερα χαμηλό ύψος σέλας. Η χρηστικότητα στο μεγαλείο της με το στάνταρ top case βαλιτσάκι, το επίπεδο πάτωμα και το μεγάλο ντουλαπάκι στη ποδιά.

Agility RS 50 Naked

Με περισσότερες από 200.000 πωλήσεις στα μόλις 4 χρόνια της ζωής της, η σειρά Agility τολμά να συμπεριλάβει στην γκάμα της τη special έκδοση “RS”, που αφορά σε ένα γυμνό(!) scooter με δίχρονο κινητήρα, 12ρηδες τροχούς και απαράμιλλο στυλ!
Απαλλαγμένο από πλαστικά και εφοδιασμένο με τιμόνι και όργανα μοτοσυκλέτας, θα εμπνεύσει τους απανταχού πιτσιρικάδες για βελτιώσεις και customizing χωρίς όρια!


Many 50i

Η έκπληξη δεν βρίσκεται στη ρετρό εμφάνιση αυτού του νέου scooter πόλης αλλά στη χρήση ενός τελείως νέου και πρωτοποριακού τετράχρονου κινητήρα 50 κ.εκ. με τριβάλβιδη κεφαλή και ηλεκτρονικό ψεκασμό! Μικρές διαστάσεις, χαμηλό ύψος σέλας και ελαχιστοποιημένη κατανάλωση τα κύρια χαρακτηριστικά ενός scooter που ήδη κυκλοφορεί στους Ιαπωνικούς δρόμους με κινητήρα 100 κ.εκ.!


Maxxer 450i

Η Maxxer 450 δεν είναι μια απλή «γουρούνα» αλλά το απόλυτο μέσο για την απόλυτη διασκέδαση! Στημένη με αγωνιστικές προδιαγραφές και εξοπλισμένη με έναν τελείως νέο υγρόψυκτο κινητήρα 443 κ.εκ. αναμένεται να δώσει διέξοδο από τα βάσανα της καθημερινότητας, μετατρέποντας σε οδηγική εμπειρία κάθε είδους μετακίνηση, εντός ή εκτός δρόμου!