Καλοκαίρι… Η θερμοκρασία ανεβαίνει! – KYMCO… Οι τιμές πέφτουν!

Αποκτήστε σήμερα και μέχρι 30/9 τα bestseller μοντέλα της KYMCO, AGILITY CITY 200i/200i TC ή DOWNTOWN 300i & 300iABS και επωφεληθείτε από τις νέες μειωμένες τιμές!
19.3 19.1

20

Η ανταπόκριση που έχει στο Ελληνικό κοινό δεν είναι τυχαία αφού πρόκειται για ένα σκούτερ πόλης με κορυφαία χαρακτηριστικά και άριστες προδιαγραφές.

Το σύγχρονο αισθητικά AGILITYCITY είναι εξοπλισμένο με μεγάλους τροχούς 16″, δισκόφρενα μπροστά και πίσω, ενισχυμένο πλαίσιο, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από τη σέλα και το τιμόνι, επίπεδο πάτωμα και ρυθμιζόμενα αμορτισέρ. Η σημασία στη λεπτομέρεια, όπως το φυμέ ζελατινάκι, οι διχρωμίες στα πλαστικά, η σχάρα που λειτουργεί και σαν χειρολαβή συνεπιβάτη, η παροχή ρεύματος 12V, οι ειδικές θήκες για κινητό και άλλα μικροαντικείμενα, δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Τώρα διατίθεται και σε ασυναγώνιστη τιμή (την καλύτερη της κατηγορίας του) από μόνο 1.995 Ευρώ(αντί 2.285 Ευρώ)πλέον ενδεικτικό Τ.Τ. 19,86 Ευρώ.

─▪─▪─▪─▪─▪─▪─▪─▪─▪─▪─▪─

 20.2 20.1

20.3

Με κυρίαρχα ατού την αψεγάδιαστη ποιότητα κατασκευής, τον ισχυρότερο στην κατηγορία κινητήρα “G5″, την αυξημένη εργονομία και την υποδειγματική οδική συμπεριφορά, πέτυχε να διακριθεί σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό χώρο με καταξιωμένους «αντιπάλους» και σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Το Sport Tourer που γύρισε τη σελίδα στην κατηγορία των πολυτελών scooter 300cc διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με ή χωρίς ABS, σε νέα μειωμένη τιμή από μόνο 4.395 Ευρώπλέον ενδεικτικό Τ.Τ. 151,83 Ευρώ.
H απόκτηση τους είναι δυνατή και με χρηματοδότηση με 0 % προκαταβολή και έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Ισχύει μέχρι 30/9 και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.