Η συνεργασία της Kymco με την BMW επεκτείνεται!

Μια νέα, ιστορική συμφωνία είναι γεγονός. Μόλις πριν λίγες εβδομάδες υψηλόβαθμα στελέχη της Γερμανικής εταιρίας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Kymco και υπέγραψαν ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας, που σε πρώτη φάση αφορά στην κατασκευή ενός ακόμη κινητήρα ΟΕΜ.

Είναι πλέον γνωστό σε όλον τον κόσμο, ότι η Kymco κατασκευάζει εδώ και πέντε χρόνια τον κινητήρα των μονοκύλινδρων BMW, ένα υπερσύγχρονο μηχανικό σύνολο 450 κ.εκ. που στην πορεία του χρόνου αποδείχθηκε άκρως ανταγωνιστικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο. Φυσική συνέπεια αυτού, ήταν η απόφαση των Γερμανών να εξοπλίσουν με τον ίδιο κινητήρα και όλα τα μοντέλα της Husqvarna στα 450/500 κ.εκ.. Οι νίκες και οι τίτλοι στα παγκόσμια «χωμάτινα» πρωταθλήματα ήταν το εισιτήριο για μια νέα επιτυχημένη συνεργασία, τους καρπούς της οποίας θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Οι διοικούντες της BMW δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής συνεργασία τους με την Kymco.
Η συνεργασία αυτή θα γίνει ακόμα καλύτερη στο εγγύς μέλλον, περιλαμβάνοντας τη δημιουργία κινητήρων μεγαλύτερης χωρητικότητας καθώς και άλλων προϊόντων ενώ η είσοδος στο χώρο του αυτοκινήτου είναι θέμα χρόνου για την Kymco!
Από την πλευρά της Kymco, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Cheng δήλωσε τα εξής: «Εμείς και η BMW έχουμε ήδη δημιουργήσει μια καλή βάση συνεργασίας μέχρι τώρα και η νέα συμφωνία αυξάνει την υποχρέωσή μας να φανούμε ακόμα πιο ικανοί, σεβόμενοι την ιστορία και τον χαρακτήρα αμφότερων των εταιριών. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τα καταφέρουμε!»

Στα πλαίσια της νέας συνεργασίας, η εταιρία από τη Ταϊβάν θα εξελίξει μια τελείως νέα και υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής, ικανή να ανταποκριθεί στις αυξημένες παραγγελίες του γερμανικού εργοστασίου. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν ανακοινώθηκαν από καμία πλευρά, κάτι που αναμένεται να γίνει στα σαλόνια μοτοσυκλέτας τους επόμενους μήνες.