X-Town 125i CBS E4 “Προσιτή πολυτέλεια” !

Ημερομηνία Δημοσίευσης:23 Μαρτίου 2017

To νέο X-Town 125i CBS είναι ένα ολοκληρωμένο πολυτελές mega scooter, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του πλέον απαιτητικού κοινού!

Πολυτελές, άνετο πλήρως εξοπλισμένο, με μοντέρνα σχεδίαση, διαθέτει μεγάλη και άνετη σέλα για οδηγό και συνεπιβάτη, χώρο για δύο full-face κράνη, θήκη για μικροαντικείμενα ενώ ο χώρος στην ποδιά θα βολέψει όλους τους αναβάτες, σε κοντινές ή μακρύτερες διαδρομές.

Χρησιμοποιεί τον  G5 κινητήρα της KYMCO στα 125 κυβικά που αποδίδει 12,9 ίππους και 11,3 Νm ροπής, και προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις για την κατηγορία καλύπτοντας παράλληλα τις προδιαγραφές Euro-4. Οι αναρτήσεις έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να συνδυάζουν την άνεση με κορυφαία οδική συμπεριφορά.

Τα φρένα είναι προδιαγραφών μοτοσυκλέτας με κυματιστά δισκόφρενα διαμέτρου 260mm μπροστά και 240mm πίσω, με δαγκάνες τριών και δύο εμβόλων αντίστοιχα, διαθέτουν σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS).

Mε τιμή μετρητοίς στα 3.395 €, το X-Town 125i CBS είναι ο καλύτερος εκπρόσωπος στην κατηγορία και πολύ κοντά στο να γίνει δικό σας.

Εναλλακτικά, η απόκτησή του μπορεί να γίνει και μέσω των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, που περιλαμβάνουν 12μηνη άτοκη εξόφληση, 18μηνη επιδοτούμενη ή χρηματοδότηση με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Το νέο X-TOWN 125 είναι κατάλληλο και για όσους διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης της Α1 κατηγορίας.